TENAA otestovala Samsung SM-G5510

TENAA otestovala Samsung SM-G5510
2016-09-24T16:27:07+02:00
• 24. 9. 2016

Připravovaný model od společnosti Samsung skrývající se zatím jen pod kódovým označením SM-5510 prošel poslední známou zastávkou, kde jsme mohli ještě před oficiálním uvedením na mobilní trh získat nějaké základní specifikace. Neznámý telefon po záznamu v americkém FCC, indické Zaubě, benchmarku GFXBench stihl také obdržet certifikaci od čínského telekomunikačního úřadu TENAA.

samsung-sm-g5510 samsung-sm-g5510-2

Samsung SM-5510 disponuje 5palcovým TFT displejem s HD rozlišením. Tělo o tloušťce 8,1mm v sobě ukrývá čtyřjádrový procesor od neznámého dodavatele taktovaný na frekvenci 1,4 GHz, operační paměť RAM o velikosti 2 GB a 16GB úložiště pro uživatelská data, které lze rozšířit až o dalších 128 GB po vložení paměťové microSD karty. Zatímco přední panel zabírá 5megapixelová kamerka, tak záda nesou 13megapixelový fotoaparát po boku LED blesku.

Pod zadní krytem bude k dispozici baterie s kapacitou 2 600 mAh, která přispívá k celkové hmotnosti 143 gramů. Uživatelským prostředím má doprovázet systém Android ve verzi 6.0.1 Marshmallow. Z barevných variant by se mělo objevit pouze zlaté provedení. Nakonec k oficiálními představení může dojít každým dnem, neboť telefonu již nechybí žádná potřebná certifikace pro zahájení prodeje.

Zdroj: shouji.tenaa.com.cn

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat