Intex Aqua Strong 5.1 – ukázka indické produkce

Intex Aqua Strong 5.1 – ukázka indické produkce
2016-09-24T15:30:11+02:00
• 24. 9. 2016

Značka Intex Technologies v našich končinách rozhodně nemůže někomu něco říkat. Ovšem na indickém trhu s mobilními telefony se řadí mezi přední producenty. Jednou ukázkou čistokrevného modelu z Indie je novinka, která dostala název Aqua Strong 5.1 a disponuje přímo podprůměrnými specifikacemi, což navíc dokazuje nízká prodejní cena. Samotný ředitel firmy nešetří slovy chvály, i když při pohledu na výbavu tomu nějak neodpovídají.

intex-aqua-strong-5-1-2

Model Aqua Strong 5.1 disponuje 5palcovým displejem s rozlišením 854 x 480 pixelů chráněným sklem Gorilla Glass 2, pod nímž běží čtyřjádrový procesor MT6735V od MediaTeku s taktovací frekvencí 1 GHz a 1GB operační paměť RAM. Interní úložiště má v základu kapacitu pouze 8 GB, ale nechybí mu podpora paměťových microSD karet do výše 32 GB. Z dostupných rozměrů stojí za zmínku tloušťka 9,47 milimetrů a udaná hmotnost 150 gramů.

V zadní části najdete 2megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED diodu a baterii s kapacitou 2 800 mAh. Proprietární nástroj Matrabhasha přináší kromě podpory 17 světových jazyků také předinstalované aplikace, jako je Opera Mini, Opera Max nebo Clean Master. Základní výbavu uzavírá přední 5megapixelová kamerka a podpora sítí 4. generace. Prodejní cena byla stanovena na 4 999 rupií (tj. cca 1 809 Kč bez daně).

intex-aqua-strong-5-1-1

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat