Xiaomi Redmi Pro Mini – unikají specifikace a cena neznámého modelu

Xiaomi Redmi Pro Mini – unikají specifikace a cena neznámého modelu
2016-08-04T07:05:49+02:00
• 4. 8. 2016
1

Je to jen pár dnů, co Xiaomi představilo model Redmi Pro s duálním fotoaparátem na zádech, a na internet již prosakují informace o menší variantě tohoto modelu. Ten by měl být o něco méně vybavený, než jeho větší bráška, stále však nabídne zajímavou výbavu za přijatelnou cenu.

Redmi Pro Mini má dle úniků z Číny disponovat 5,2″ displejem s FullHD rozlišením. Redmi pro má pak totožné rozlišení na úhlopříčce 5,5″. Procesorem by měl být osmijádrový Qualcomm Snapdragon 652, takže kromě počtu jader se novinka bude lišit i výrobcem procesoru. Stále ovšem bude na výběr v oblasti operační paměti a úložiště, kde lze sáhnout po 3 nebo 4 GB RAM v kombinaci s úložištěm o kapacitě 32 nebo 128 GB.

Xiaomi Redmi Pro Mini

Zamrzet může absence duálního fotoaparátu, ovšem ani menší varianta Huawei P9 nemá dva fotoaparáty, takže nejde o nic výjimečného. Kromě toho nemáme o fotoaparátu v současnosti žádné další podrobnosti. Víme ale, že baterie bude mít kapacitu štědrých 4000 mAh s možností rychlého 9V/2A nabíjení. Nechybí ani čtečka otisků prstů, kterou nalezneme v domovském tlačítku na přední straně.

Cena Xiaomi Redmi Pro Mini by měla začínat na 225 dolarech (~5500 korun) a za nejlépe vybavenou variantu zaplatíte 285 dolarů (~6900 korun). Pokud se existence zařízení potvrdí, pak bychom se mohli bližších informací dočkat velice brzy.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Petr Štěpánek

3. 8. 2016, 9:48

Škoda. Po přečtení nadpisu jsem si myslel že přijde opravdu něco mini za rozumný peníz. 5.2″ ale mini opravdu není – bohužel.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat