Když už kamera v telefonu nestačí sponzorovaný článek

Když už kamera v telefonu nestačí [sponzorovaný článek]
2016-08-04T07:39:46+02:00
• 4. 8. 2016

V chytrých telefonech se zlepšují fotoaparáty každým vydaným zařízením, ať už se jedná o jakéhokoliv výrobce. Bohužel mobil se svým snímačem stále nedokáže plnohodnotně nahradit kamery nebo profesionální fotoaparáty, což je v celku logické. A tak je nutné se poohlédnout po něčem trochu odlišném, jako například outdoorové kamery.

kamera-pr-1

Dnes se tak podíváme na jednu, jež je určena právě pro sportovní užití – Andoer 2. To znamená, že je primárně určena do náročnějších podmínek. Tomu odpovídá i výbava, kterou u kamery můžete mít. Ať se tak bavíme o velmi pevných držácích na všechny možné materiály a zařízení nebo ochranném krytu. Díky němu pak máte možnost využít voděodolnost do 30 metrů.

Kamerka může být připevněna na helmě motocyklisty, v autě nebo výborně poslouží pro zachycení vašich důležitých momentů. Funkce anti-shake pak zajistí, že vaše záběry budou velmi kvalitní, co se chvění týká. K obrazové kvalitě může jen říci, že máte k dispozici nahrávání v 25, 30 i 60 FPS, nebo v HD, Full HD i 4K. Což jistě potěší uživatele s televizí právě s rozlišením 4K.

Do zařízení lze vložit microSD kartu a rozšířit si tak úložiště. Může pak potěšit podpora Wi-Fi nebo možnost zabírat obraz v 170 stupních. Nakonec nutno zmínit rozlišení, jež činí celých 16 MPx, váhu 50 gramů, tudíž v ruce neponesete opravdu nic těžkého, a 2palcový displej, na němž si můžete kontrolovat, co přesně fotíte či natáčíte.

kamera-pr-4 kamera-pr-3 D3144G-1-65ec-As1C

Outdoorovou kameru Andoer 2 si můžete zakoupit v internetovém obchodu tomtop.com, kde ji najdete k dispozici v čínském, anglickém, německém i španělském skladu. Záleží tak jen na vás, odkud si necháte zařízení poslat. Cena začíná na 43,99$, což je něco málo přes 1000 Kč. K dispozici vám též dáme kupón se slevou 6 $ – LCXTCA6.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat