MIUI Forum získává vlastní aplikaci

MIUI Forum získává vlastní aplikaci
2016-08-06T08:34:35+02:00
• 6. 8. 2016

Webových stránek, zabývajících se androidím světem, je nepřeberné množství. Ovšem pouze některé služby a fóra nabízejí velké množství uživatelů, kvalitní články, recenze či rady. MIUI Forum pak spadá do jednoho z těch kvalitnějších a doposud uživatelé neměli možnost, jak pohodlně procházet nekonečné množství příspěvků. To se mění a jeden z nejznámějších čínských výrobců má nově pod sebou i fórum s mobilní aplikací.

Xiaomi MIUI Forum – Aplikace pro Android ve službě Google Play tkB7j9Y3Ow2SQXrGKjNViAoo2vAJkLKl7zeRDS9SpkQ5NrQpR_70a2xpltEJhbZ o0k h900 rw 506×900 8B3QON88Aq8kFvZwIMpXWsP khcNI3aYQ93G5S3361DNz01HvoWNVL94MDh7Obho OU h900 rw 506×900

Co by to bylo za aplikace spadající pod Xiaomi, jež by neměla nejnovější design MIUI verze 8. Nejen na to se však uživatelé mohou těšit. Optimalizace sice potěší, mnohem důležitější je však dostupnost všelijakých zdrojů. Ať se tak bavíme o různých custom ROM, speciálních aplikacích nebo jen obyčejných recenzích, rozhodně toho na vás čeká více než dost.

Rozhodně též není od řeči zmínit se, že na fóru lze nalézt různé tutoriály na ROOT. Nebo se vám může poštěstit a najdete nejnovější upravenou ROM pro vaše konkrétní zařízení. To už se mi párkrát povedlo a jsem tak velmi vděčný zdejším vývojářům za pomoc.

logo-app Xiaomi MIUI Forum MIUI Department of Xiaomi Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat