Galaxy Note 7 – první upoutávka aktualizováno

Galaxy Note 7 – první upoutávka [aktualizováno]
2016-07-28T12:50:22+02:00
• 28. 7. 2016

Aktualizováno 28. 7.

Před každým představením důležitého zařízení se zpravidla dočkáme upoutávek nejen v podobě videí na Youtube. Samsung si na toto potrpěl, ale nadcházející uvedení nového zařízení Galaxy Note je poněkud chudší na samotné lákání. Například až nyní jsme se dočkali první upoutávky.

Aktualizováno 24. 7.

Představení novinky zapadající do série Galaxy Note se odehraje již příští týden. Už se objevilo mnoho úniků a nyní se na světlo světa dostávají i tapety ze Samsungu Galaxy Note 7. Kompletní balík má 27 MB (ke stažení).

Samsung Galaxy Note 7-essential_built_in_wallpaper_4 Samsung Galaxy Note 7-essential_built_in_wallpaper_3 Samsung Galaxy Note 7-essential_built_in_wallpaper_2 Samsung Galaxy Note 7-essential_built_in_wallpaper_1 Samsung Galaxy Note 7-default_wallpaper_silver Samsung Galaxy Note 7-default_wallpaper_pinkgold Samsung Galaxy Note 7-default_wallpaper_gold Samsung Galaxy Note 7-default_wallpaper_blue Samsung Galaxy Note 7-default_wallpaper

Původní článek 5. 7.

Už jsme zde měli spekulace kolem Galaxy Note 7, přičemž se objevily i rendery. Kromě nového hardwaru se očekává i představení nové podoby nadstavby od Samsungu. Ta zatím nese označení jako Grace UX a nebude nijak výrazně odlišná od současného TouchWiz UX.

Grace UX

Zejména se Samsung zaměřil na drobnosti a odstranil zbytečnosti. V podstatě došlo na sjednocení a větší zaměření na Material Design. Mimo to se dočkáme novinek v notifikační liště a v rychlých ovládacích přepínačích. Taktéž došlo na změnu integrace vyhledávání. Nejenže se objevilo v liště, ale je k dispozici nad seznamem aplikací.

Už jsou k dispozici dvě videa ukazující novinky, ale je nutné podotknout, že se jedná spíše o beta verze (na videí není Galaxy Note 7). Finální podoba se může ještě změnit. Grace UX nebude exkluzivně jen pro Galaxy Note 7. Nová verze nadstavby by se měla později objevit i u Galaxy S7 a Galaxy S7 edge.

Pokud vám nestačilo video výše, můžete se podívat na starší, ale musíme upozornit, že je v italštině.

Zdroje: sammobile.com, androidauthority.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat