HERE Mapy se mění na HERE WeGo

HERE Mapy se mění na HERE WeGo
2016-07-28T13:30:45+02:00
• 28. 7. 2016

Kdysi jedna z hlavních výhod pro pořízení Windows Phone, nyní nejpopulárnější offline automobilová aplikace zdarma pro Android a iOS. Takové jsou, respektive byly, HERE Mapy. Odteď se totiž populární mapová služba bude jmenovat HERE WeGo. Aktualizace přináší nejen nové jméno, ale i mírně vylepšený vzhled a nové funkce.

Banner1_930x300

Vývojáři si dali záležet, aby byla aplikace co nejjednodušší. Při zadávání cíle tak už třeba nenajdete tlačítko Najít trasu, aplikace vám ihned nabídne plynulý přechod mezi výběrem typu dopravy a trasy bez extra kliknutí. HERE WeGo potěší i cyklisty, navigace umí nově zobrazit i terén trasy včetně celkového výstupu a klesání. Je tedy jen na vás, jestli si při vyjížďce zvolíte náročnější kopcovitý terén, nebo dáte přednost rovinkám.

Screenshot_20160727-174627 Screenshot_20160727-174614 Screenshot_20160727-174606 Screenshot_20160727-180142

V čem jsou HERE WeGo dobré, je zobrazení nedalekých parkovišť, lékáren, bankomatů nebo třeba čerpacích stanic. Aplikace dokáže čerpat data i z Wikipedie, díky které dokáže na mapě zobrazit pamětihodnosti včetně fotografií.

V případě turistických tipů ale HERE WeGo stále daleko zaostává za mapami od Seznamu. I s ostatními funkcemi, jako je přivolání taxi či jízdní řády hromadné dopravy, míří aplikace jen na majoritní zahraniční trhy. V ČR tak lze s HERE stále počítat spíše jako s bezplatnou hlasovou navigací pro auta číslo jedna.

Nové HERE WeGo můžete stahovat pro Android i iOS z odkazů níže, na webu by se novinky měly objevit v následujících dnech. A pokud máte Android a chcete testovat nové funkce jako první, můžete se přihlásit k beta testování přímo z Obchodu Play ve vašem zařízení.

logo-app HERE Beta Nokia Apps LLC Zdarma ANDROID logo-app HERE WeGo Developer Zdarma iOS

Zdroj: 360.here.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat