Hudba Play nabízí speciální playlisty

Hudba Play nabízí speciální playlisty
2016-06-08T15:20:16+02:00
• 8. 6. 2016

Zdroj: Google

Při tvoření playlistů se ještě dnes mnozí uchylují k možnosti stáhnout si dané písničky a následně je třídit v telefonu či mp3 přehrávači. Po rozmachu chytrých telefonů a aplikací s přehrávaní, jako je Hudba Play nebo Spotify například, se zdlouhavé hledání kvalitních písniček zjednodušuje a nyní se vývojáři Googlu rozhodli pro další novinku – specializované seznamy skladeb.

Screen Shot 2016-06-08 at 10.12.10

Co je tedy ten specializovaný seznam skladeb? Poslouchat dokola jednu a tu samou hudbu, která se například nemusí vždy hodit na danou situaci nebo pro určitou denní dobu, nemusí být ideální. A jak se vše zjednodušuje a upravuje pro uživatele tak, aby byl na míru spokojen, bylo nutno obměnit i tuto oblast. Hudba Play tak nabízí například speciální playlist pro cvičení či uklízení.

Nebyla však opomenuta ani denní doba, jak už jsem částečně zmínil výše. Za těmito „situačními“ playlisty stojí tým hudebních expertů složený z DJů, hudebníků, hudebních kritiků nebo etnomuzikologů. Díky personalizaci na uživatele nebo konkrétní činnost si pak můžete zvolit z prozatím přibližně 40 seznamů, pro něž byly pečlivě skladby vybrány.

mobil

Taková novinka se jistě bude hodit všem předplatitelům služby Hudba Play. Výrazně se vám zjednoduší hledání nových písní a navíc můžete získat i rozhled nad novými trendy. Postupem času by měly vznikat i další seznamy a dokonce jich má přibývat rychle, tudíž se ještě máme na co těšit.

Zdroj: czechrepublic.googleblog.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat