DroidMan 3D – Pac Man ve 3D od českého autora

DroidMan 3D – Pac Man ve 3D od českého autora
2016-06-08T12:30:19+02:00
• 8. 6. 2016
2

Znáte populární hru Pac Man? Jednalo se o legendární titul s fanoušky po celém světě. V internetovém obchodě s aplikacemi Google Play se objevila nová verze této populární hry s původem z České republiky. Autorem je Michal Bukáček.

unnamed (5)_result

V této hře je vaším úkolem posbírat všechny diamanty na mapě, což je primárním cílem k dokončení úrovně. To se vám budou snažit překazit nepřátelé, kterým se musíte neustále vyhýbat. Neexistuje možnost, jak některého z nich zabít. V každém kole se vám počítá čas. K tomu, abyste překonali všechny nástrahy a vše posbírali, vám budou muset stačit celkem tři životy.

unnamed (1)_result unnamed (3)_result

Ovládání je vcelku zajímavé, protože v pravém dolním rohu máte tlačítka, kterými svou postavou pohybujete. Všichni pamětníci původní hry si musí uvědomovat, že narozdíl od původní 2D grafiky je tento díl first person (FPS). Tato novinka dává hraní nový nádech a rozhodně se nemusíte bát stereotypu. Čeká na vás celkem 69 barevných provedení map, 4 typy nepřátel neboli duchů anebo taktéž porovnávání výsledků se svými přáteli díky podpoře Google Play Games.

unnamed (2)_result unnamed (4)_result

Hra je ke stažení zcela zdarma pro operační systém Android.  logo-app DroidMan 3D Michal Bukáček Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Martin Novotný

8. 6. 2016, 14:52

no asi to bude dobry,ale to ovládaní snad nemysleji vazne….

Je to vážně tak jak to vypadá. Pohyb dopředu, dozadu, do boků a otáčení + čudlík pro mapu… Jinak to jde ovládat i pomocí klávesnice nebo gamepadu. To pak je obrazovka bez těch kláves.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat