ASUS ZenFone 2 Laser dostává Android 6.0 Marshmallow

ASUS ZenFone 2 Laser dostává Android 6.0 Marshmallow
2016-05-13T07:50:52+02:00
• 13. 5. 2016
2

ASUS sem tam vydá aktualizaci, stejně jako mnoho dalších firem, nicméně ZenFone 2 Laser není top model, ale spíše řadové zařízení, které se od něj odvíjí. Dobré však na tom je, že výrobce udělal rázný krok vpřed, který by mělo udělat mnohem více společností. Ano, svou nástavbu ZenUI neopustil, jak byste mohli čekat.

gsmarena_001

Avšak rozhodl se odebrat celou řadu předinstalovaných aplikací a nechává je dostupné pouze v Obchodu Play. Při aktualizaci na Android 6.0 Marshmallow byly odebrány tyto – Omlet, Data Transfer (přenos dat), Photo Frame, ASUS Backup, Dr. Safety, What’s Next, Party Link, Remote Link, PC Link, Yahoo Shopping, EZ Ding, TripAdvisor, Zinio, iReader, Dr.Eye, Google+, Puffin Browser, Mirror, ASUS Email, ASUS Calendar a ASUS Messaging.

To je dobrý krok vpřed, ale v prvé řadě by tyto aplikace nemusely v telefonu být. Je důležité zmínit, že aktualizace nepodporuje přenos dat (aplikací) z SD karty, tudíž výrobce doporučuje, aby si uživatelé všechny aplikace přesunuli na interní úložiště.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Ivo Navratil

5. 8. 2016, 14:38

A proc na mem Asusu Laseru je doteď Android 5.0??Aktualizaci kontrolují každý den a nic…Jaktože ji jiní uz maji aj a nikoliv?

už aby byla aktualizace i na ze551ml

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat