LG sází u svého top modelu na reklamu – Jason Statham aktualizováno, zajímavost

LG sází u svého top modelu na reklamu – Jason Statham [aktualizováno, zajímavost]
2016-04-02T08:44:09+02:00
• 2. 4. 2016
3

Aktualizováno 2. 4.

Konečně zde máme kompletní reklamu na LG G5, kde si zahrál většinu rolí herec Jason Statham. Je poněkud „šílená“, nebo aspoň netradiční. Rozhodně není všední.

Původní článek 30. 3.

Od představení top modelu společnosti LG již uběhl nějaký ten pátek a internet, diskuzní fóra chcete-li, jsou stále čas od času zaplněna úvahami, proslovy či nadávkami, jejichž cílem je právě telefon LG G5. Někteří si stěžují na vysokou cenu, zbytečné doplňky a jejich ceny, nebo na to, že se LG mělo držet designu modelu G4. Je toho mnohem, ale mnohem více.

lg-g5-commercial-jason-statham-840x316

Převládají však kladné ohlasy, jelikož se LG odvázalo a ukázalo ostatním, že dokáže posunout hranice o kousek dál. První modulární zařízení je tak na světě. Bohužel prodejnost je dosti hektická a výrobce se ji snaží podpořit všemi různými způsoby. Od různých propagačních materiálů na různých webových portálech, bannerové reklamy až po video reklamy, která jsou nyní poměrně slušným hitem.

Hlavní roli, v obou krátkých spotech, si zahrál Jason Statham, který zde hraje téměř každého, kdo se na scéně objeví. Reklamy jsou poměrně nápadité a ukazují, co je vlastně hlavní novinkou top modelu. Modularita je ukázána více než dobře a přitom se na video dá koukat. Očividně se výrobce snaží prosadit své zařízení za každou cenu a zde je nutné jej pochválit za celkem pěkný nápad i zpracování. Videa jsou k dispozici níže.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Daniel Rokos

30. 3. 2016, 13:36

Až mi tam daj stereo budu o tom přemýšlet.

To jsou úryvky z reklam nebo ta videa jsou takhle celá? Než zjistím, co všechno je v záběru, tak videa končí.
Mimochodem vysunutím brady telefonu se odpojí baterie, takže ve videu chybí, že po zasunutí se musí telefon zapnout, nabootovat a až všechno naběhne, pak teprve jde něco dělat :-)

Pavel Mareš

30. 3. 2016, 12:28

To by měly být celé reklamy, chápu-li to správně. Nicméně ano, v té reklamě chybí, že se zařízení musí zapnout. Ale to by asi nikoho příliš nebavilo :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat