Gionee představil zmenšený model P5 mini

Gionee představil zmenšený model P5 mini
2016-04-02T08:40:53+02:00
• 2. 4. 2016

Ať se to týká jakéhokoliv již prodávaného modelu, tak výrobce snad nikdy neomrzí vyrábět jejich zmenšené varianty. Tentokrát si říká o slovo model s označením P5 Mini, který byl oznámen společností Gionee. Čínský producent se u telefonu rozhodl nasadit spíše podprůměrné specifikace, takže prodejní cena by nemusela překračovat vysokou hranici. Zařízení zapadne do základní třídy a bude prvně dostupné na rozvíjejících se trzích.

P5 Mini

Gionee P5 Mini získal kompaktní 4,5palcový IPS displej s rozlišením 854 x 480 pixelů. V jeho šlépějích následuje čtyřjádrový procesor MT6580 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, 1GB operační paměť RAM a úložiště o velikosti 8 GB, které můžete rozšířit paměťovou microSD kartou. Pokud vás zajímají proporce celé konstrukce, tak si zaslouží zmínku tloušťka 8,1 mm a udávaná hmotnost 153 gramů.

Zadní část má ve svých spárech 5megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED blesk a 1 800mAh baterii. Uživatelé doprovodí systém Android ve verzi 5.0 Lollipop. Seznam ostatních specifikací zahrnuje přední 2megapixelovou kamerku, funkci dual-SIM nebo už zavedený standard v podobě Bluetooth, WiFi, GPS. Z barevných variant bude dostupné bílé, černé, modré provedení. Nakonec nechme se překvapit, jakou cenovku nasadí, protože už hodně telefonů ze střední třídy má staženou cenu konkurující základním modelům.

P5 Mini (2)

Zdroj: thegadgetsfreak.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat