LG podruhé neuhlídalo G5 Lite

LG podruhé neuhlídalo G5 Lite
2016-04-02T11:30:36+02:00
• 2. 4. 2016

Necelé tři týdny po úniku zprávy o modelu G5 Lite přes grafický benchmark GFXBench máme k dispozici další novinky týkající se tohoto zařízení od společnost LG. Množství dostupných informací rozšiřují čínští úředníci, kteří telefonu udělili certifikaci důležitou pro prodej. Přitom ořezaná varianta aktuálně hlavního modelu neměla být moc rozšířená. Nicméně po Latinské Americe by LG G5 Lite mohlo také zavítat do Číny.

LG G5 Lite

Připravovaná novinka nesoucí kódové označení H848 projde nejvýraznějšími změnami u vnitřní výbavy. Procesor Qualcomm Snapdragon 820 bude nahrazen Snapdragonem 652 a velikost operační paměti RAM klesne ze 4 GB na 3 GB. Se změnou čipové sady dojde také k výměně grafického čipu, kde Adreno 530 vystřídá Adreno 510. Co se týče základního úložiště, tak zde by měla setrvat kapacita 32 GB.

Zbývající specifikace zůstanou pravděpodobně stejné jako u hlavního modelu. Čili případní majitelé nebudou ošizení o modulární příslušenství, 16megapixelový fotoaparát, přední 8megapixelovou kamerku nebo předinstalovaný systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow. Vzhledem k zatím neoficiálně potvrzené dostupnosti minimálně na čínském trhu lze postupně očekávat upřesňující informace v nejbližších dnech či týdnech.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat