LeEco Le 2 objeven u čínské TENAA

LeEco Le 2 objeven u čínské TENAA
2016-04-18T08:30:00+02:00
• 18. 4. 2016

U nás již několikrát vzpomínaný LeEco Le 2 prošel přes poslední důležitý zdroj informací, a to čínský telekomunikační a regulační úřad TENAA. Přitom naposledy jsme mohli telefon zpozorovat v grafickém benchmarku GFXBench. Kromě potvrzených specifikacích máme dnes k dispozici také tradiční fotografie, které odhalují jeho skutečnou podobu. Čínský výrobce nebude rozhodně chtít ve srovnání s konkurencí zůstat pozadu.

LeEco Le 2

V jeho čele stojí 5,5palcový Full HD displej, který doplňuje přední 8megapixelová kamerka. Uvnitř běží desetijádrový procesor Helio X20 od MediaTeku pod taktovací frekvencí 2,3 GHz po boku 3GB operační paměti RAM a 32GB úložiště. Informace týkající jejího rozšíření nejsou v tuto chvíli dostupné. Každopádně nejbližšímu příbuznému LeEco Le Max Pro nedělají paměťové microSD karty problém. Novinka měří 151,1 x 74,1 x 7,7 mm a váží 153 gramů.

Záda ponesou 16megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED diodu a 3 000mAh baterii. S největší pravděpodobností uvnitř najdete systém Android v nejnovější verzi 6.0 Marshmallow vedle vlastní nadstavby od LeEco. Pokud vás zajímá datum oficiálního představení, tak ten výrobce zatím neoznámil. Vzhledem k získané certifikaci, kterou potřebují k zahájení prodeje, má nyní všechno ve svých rukou právě LeEco neboli LeTV.

LeEco Le 2 (2)

Zdroj: phoneradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat