Tipy na aplikace pro Chromecast #8 – Nature Cast aneb krb či příroda z televize

Tipy na aplikace pro Chromecast #8 – Nature Cast aneb krb či příroda z televize
2016-04-18T07:55:47+02:00
• 18. 4. 2016

V předešlých dílech jsme si ukázali, jak můžeme Chromecast využívat. Mohli jste si přečíst o hrách, ale i o klasickém standardním využívání v podobě přehrávaní filmů a fotek. Dnes si ukážeme, jak se dá Chromecast využít jako takové příjemné pozadí například při práci.

Nature Cast mě osobně velmi zaujala až po přečtení, k čemu aplikace vlastně je. Jedná se o takový, dá se říci, přehrávač. Aplikace z vaší televize dělá příjemný element při práci, návštěvě apod. Uvnitř aplikace se po otevření nachází spousta různých témat, jaké si můžete na Chromecastu spustit. V tv může například běžet hoření ohně v krbu, samozřejmě se zvukovým pozadím praskání dřeva.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

Krb by byl stereotypní, proto tvůrci vytvořili desítky různých kombinací videí v přírodě, u kterých přidali oddechovou relaxační hudbu. Videa vysokých hor, krásných přírodních úkazů v podobě neskutečně čisté vody na ostrovech, pohledy z vrtulníků apod. vás nejen uchvátí, ale pomohou i zpříjemnit práci. Některá témata jsou placená, ale většinu z nich si můžete užívat zdarma.

unnamed_result unnamed (3)_result

Osobně lituji toho, že jsem aplikaci neobjevil mnohem dříve. Jedná se o velice vydařenou aplikaci, kterou musím doporučit všem vlastníkům Chromecastu.

logo-app Nature Cast - Chromecast Wolfgang Ventures Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat