Čínské Vivo oznámilo novinky – X6S a X6S Plus

Čínské Vivo oznámilo novinky – X6S a X6S Plus
2016-04-02T08:00:18+02:00
• 2. 4. 2016

Očekávané modely X6S a X6S Plus se až nyní stávají skutečností. Společnost Vivo je oficiálně odhalila světu po více než dvou měsících čekání, kdy získaly potřebnou certifikaci u čínského telekomunikačního a regulačního úřadu TENAA. Každopádně výrobce nijak výrazně neexperimentoval u hardwarové stránky, ale i přesto lze narazit na několik potěšitelných rozdílů, které hrají ve prospěch větší varianty s přívlastkem Plus.

Vivo X6S a X6S Plus

Základní provedení s označením X6S nabídne 5,2palcový AMOLED displej s Full HD rozlišením, kdežto verze Plus potěší 5,7palcovým panelem. Hardwarovou část zastoupí 4GB operační paměť RAM a 32GB či 64GB úložiště. U předchozí generace procesor MT6752 od MediaTeku byl vyměněn za osmijádrový procesor Snapdragon 652 od Qualcommu, k němuž je napojen grafický čip Adreno 520. Samozřejmě nechybí podpora sítí 4. generace.

Model X6S Plus dostal navíc 16megapixelový fotoaparát, který dokáže pořídit snímek za 0,6 sekundy a ještě lepší zvukový čip Yamaha YSS-205X. U obou bude k dispozici čtečka otisků prstů. Kovovou konstrukci si můžete pořídit se stříbrným, růžově-zlatým nebo zlatým přelivem. Prodej začne začátkem příštího týdne za cenu 2 598 jüanů (tj. cca 9 514 Kč) a 2 998 jüanů (tj. cca 10 979 Kč) v případě větší varianty Plus.

Vivo X6S a X6S Plus (2) Vivo X6S a X6S Plus (3)

Zdroj: helpix.ru

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat