Vernee Apollo – nová mobilní značka to bere vážně

Vernee Apollo – nová mobilní značka to bere vážně
2016-03-21T09:50:47+02:00
• 21. 3. 2016

Hned v začátku nasazuje společnost Vernee vysokou laťku se svým hlavním modelem, který byl pojmenován Apollo. Nový výrobce pocházející z Číny rozhodně nešetřil výkonnými prvky, a tak může bez jediného problému konkurovat většině současných gigantů. V čerstvém portfoliu ke všemu ještě najdete model Thor, ale o něm nikdo neprozradil žádné další informace. Třetí neznámý model teprve spatří světlo světa.

Apollo

Vernee Apollo byl vybaven 5,5palcovým QHD displejem (2 560 x 1 440 pixelů) a přední 8megapixelovou kamerkou. Telefon je poháněn desetijádrovým procesorem Helio X20 od MediaTeku, 6GB operační pamětí RAM a 128GB úložištěm. Celá konstrukce vyrobená z kovu získala mimo jiné USB konektor typu C. O kvalitní fotografie se postará 21megapixelový senzor IMX230 od společnosti Sony. Nechybí ani čtečka otisků prstů nebo přítomná funkce Force Touch.

Některé uživatele by mohla zajímat velikost baterie či verze předinstalovaného systému Android. To bohužel výrobce nezmínil, stejně jako prodejní cenu a oficiální dostupnost. V každém případě společnost slibuje nasazení konkurence schopné ceny. Bližší informace zjistíme asi až příští měsíc, kdy je naplánována tisková konference pro všechna média. Závěrem nezbývá nic jiného než doufat v to, že Vernee přinese zase něco nového, čímž nakopne ostatní výrobce.

Apollo 2

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat