GUG.cz zve na technologicky zaměřené akce únor

GUG.cz zve na technologicky zaměřené akce [únor]
2016-02-02T09:21:37+02:00
• 2. 2. 2016

unnamed

5. český Digital Learning Day 2016

Obecně je cílem propagovat příklady dobré praxe, vývoj moderních technologií ve výuce a rozvoj ICT gramotnosti učitelů. Oficiální akce probíhá pod patronací Alliance for Excellent Education se sídlem ve Washingtonu. Oficiální web: http://www.digitallearningday.org/.

Naše česká, resp. česko-slovenská akce je zaměřena na příklady dobré praxe, ale také rozvoj prezentačních dovedností žáků. Pod vedením učitele žáci nejen pracují s moderními technologiemi, ale současně pak prezentují formou online konference své výstupy. V tom je jedinečnost naší akce.

Další informace naleznete zde

Testování není (jenom) ověřování #1

Zveme vás na popovídání o testování – akce se uskuteční 9. 2. 2016 od 14:30 hodin na PrimMat – SSŠP, s.r.o. ve Frýdku-Místku. Chápeme, že většině učitelů při zmínce o testech vyskočí pupínky. Ale pojďme se na testy podívat jinak – jako na integrální součást výuky – pomoc při opakování, upevňování, pomoc žákům, kteří jsou nemocní, nestíhají …. nebo jen prostě mají ambici získat lepší známku.

Další informace naleznete zde

Local Guides Workshop

Google již nějakou dobu provozuje službu Local Guides – Místní průvodci. Stát se jím můžete i vy. Na workshopu vám vysvětlíme teorii a pravidla, kterými je třeba se řídit, a vyrazíme si to vyzkoušet na vlastní pěst. Být Místním průvodcem je jako hrát RPG hru v reálném životě. Je to snadné, plníte úkoly, odpovídáte na otázky, sbíráte expy, levelíte se. Navíc je to zábava, za kterou můžete být zajímavě hodnoceni nejrůznějšími výhodami. Přijďte se podívat co vám dosud utíkalo a co můžete udělat, abyste dohnali ostatní. I vy můžete být Místním průvodcem – specialistou na své město.

Další informace naleznete zde

GBG Garage Kolín #1

Business Garage je místo pro všechny lidi s byznys myšlením a hands-on přístupem k problému. Ti, kteří se chtějí naučit problémy řešit a dát tomu trochu snahy a času.

GBG Garage bude pravidelné setkání, kde budete moci pracovat nad problémy, které vás trápí, a potkat partu podobně naladěných lidí. Prakticky si tak osaháte práci s Analytics, AdWords, nebo poznáte do hloubky kancelářský balík Google Apps či kterýkoli jiný nejen z Google technologií, přímo na problému, který trápí vaše podnikání. Přijďte rozbalit své nástroje, nechat si pomoct nebo pomáhat ostatním a zlepšovat své schopnosti.

Další informace naleznete zde

GDG Garage Ostrava

Je to místo podobné hackespace, makerspace, které má sloužit k pravidelnému setkávání a řešení mini projektů v malých skupinách lidí s cílem vyzkoušet si něco nového a sdílení vědomostí.

Další informace naleznete zde

Google Android Study Jam

Oficiální Google Study Jam, naučte se programovat pro Android s naší pomocí.

Další informace naleznete zde

Dostaňte z Google nástrojů maximum

Používáte či chcete začít využívat pro pracovní či soukromé účely některé z Google nástrojů (např. Kalendář, Gmail, Disk, Hangouts, Moje Firma atd.)? Pojďme se společně zchytřit a naučit se vychytávky, které nám usnadní život!

Další informace naleznete zde

Google Cardboard

Aneb poznejte, co umí chytré brýle z krabice. Ukážeme vám, co vše dovede Google Cardboard.

Další informace naleznete zde

Další akce v rámci GUG.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat