LeTV připravuje LeMax Pro

LeTV připravuje LeMax Pro
2015-12-19T13:30:11+02:00
• 19. 12. 2015

Nejnovější úniky z benchmarků AnTuTu a GFXBench přinášejí první informace o novém modelu LeMax Pro nesoucí kódové označení X910. Zatímco první AnTuTu přináší velmi vysoké číslo po provedeném testování, tak GFXBench přispěl pořádnou dávkou základních specifikací. Společnost LeTV pravděpodobně bude chtít zaútočit na nejvyšší příčky v mobilním odvětví, čemuž také může napomoci přijatelně nastavená cena.

LeTV

LeTV LeMax Pro získá 5,5palcový displej s QHD rozlišením. Dosažených 133 357 bodů v AnTuTu má na triku čtyřjádrový procesor Snapdragon 820 (2,1 GHz) od Qualcommu úzce spjatý s grafickým čipem Adreno 530, 4GB operační pamětí RAM a 64GB úložištěm. Informace z obou benchmarků si jdou ruku v ruce, takže všemu by mohla nasadit pověstnou korunku získaná certifikace od TENAA.

Dále přední panel doplní 4megapixelová UltraPixel kamerka, kdežto záda ponesou 21megapixelový fotoaparát. Uživatelským prostředním doprovodí systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. Čínský výrobce si je zřejmě vědom silné konkurence, protože chystaná Mi 5 od Xiaomi rovněž požene výkonný Snapdragon 820. Rozhodující slovo tak bude mít prodejní cena, kterou samozřejmě zatím neznáme.

LeTV LeMax Pro (1) LeTV LeMax Pro (1) LeTV LeMax Pro (2)

Zdroje: gizmochina.com, timesnews.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat