Objednejte si Xiaomi Miband 1S v předprodeji sponzorovaný článek

Objednejte si Xiaomi Miband 1S v předprodeji [sponzorovaný článek]
2015-11-09T12:02:24+02:00
• 9. 11. 2015
2

Po velmi úspěšném chytrém náramku Mi Band od společnosti Xiaomi jsme se včera dočkali představení jeho nástupce. Jeho název zní Xiaomi Mi Band 1s a asi jeho největší novinkou je senzor srdečního tepu. Dočkali jsem se ale také vylepšení monitorování spánku, což je také skvělá novinka. Design a skvělá cena nakonec zůstala také zachována.

20 26

Chytrý náramek Xiaomi Miband 1s nabízí povedený a především voděodolný design. Pyšní se zároveň ceritfikací IP67, čímž toto jen potvrzuje. K dispozici je několik barevných variant. Baterie má kapacitu 45 mAh, což by mělo zajistit výdrž až 20 dní používání. V pohotovosti dokáže vydržet dokonce 30 dní. Pro komunikaci s vaším telefonem poslouží Bluetooth ve verzi 4.0. Kompatibilita je pak široká, náramek spárujete jak s telefony se systémem Android 4.4 a novějším, tak s iPhony s verzí 7.0 a novější. Pro funkci Smart unlock, která automaticky odemkne telefon v blízkosti náramku je třeba Xiaomi telefon s MIUI.

21 10
Samotné zařízení, kde vidíme senzor tepu (vlevo)

V porovnání s předchozím Miband je novinka vzhledem k přítomnosti senzoru tepu nepatrně vyšší a těžší. Rozdíl je to ale zanedbatelný, jak můžete vidět v tabulce níže. Hmotnost má 5,5 gramu. Díky tomu náramek na ruce téměř nepocítíte. Nechybí ani vibrační systém pro upozorňování na notifikace nebo dosažené cíle.

Bez ffnázvu

Náramek Xioami Miband 1s si můžete nyní předobjednat zde v obchodě Geekbuying.com za cenu 24,99 dolarů. Níže se pak můžete podívat ještě na další snímky.

8 3

23 24

15 16
Prodejní balení

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Pepa Hruška

9. 11. 2015, 19:45

Dobrý den,
ví se jak na tom ten HR senzor bude? Zajímalo by mě zda to bude například spolupracovat s Runtasticem, či podobnými aplikacemi… Na mých Moto 360 mám ten problém že jim měření trvá vždy tak 30s, což se pro běh moc využít nedá…

Miroslav Růžička

VIP 9. 11. 2015, 21:24

Dobrý den, tato informace zatím není k dispozici, počkal bych na první recenze, které budou po prvním doručení lidem (po 11.11.)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat