Gionee GN8001 certifikováno v TENAA

Gionee GN8001 certifikováno v TENAA
2015-11-18T11:55:48+02:00
• 18. 11. 2015

Společnost Gionee nejspíš dokončuje práce nad dalším přírůstkem do své rodiny chytrých telefonů. Čínským úředníkům tentokrát prošel rukama model nesoucí označení GN8001, který by mohl být oznámen v následujících týdnech ještě před začátkem vánočního shonu. Objevené zařízení samozřejmě bylo navedeno do databáze TENAA, odkud také pochází poslední dostupné informace.

Gionee GN8001

Gionee GN8001 má v přední části disponovat 6palcovým AMOLED displejem s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů a 5megapixelovou kamerkou. Hardwarovou výbavu dostane na starost osmijádrový procesor o taktovací frekvenci 1,3 GHz od neuvedeného dodavatele, 3GB operační paměť RAM a 32GB úložiště podporující paměťové microSD karty. Co se týče jeho celkové velikosti, měří 160,7 x 81,0 x 8,2 mm a váží 206 gramů.

U rozlišení zadního fotoaparátu je sice udáno 8 megapixelů, ale softwarová úprava může zajistit podporu až 13 megapixelů. Softwarovou základnu bude tvořit systém Android ve verzi 5.1 Lollipop. Zbývající výbava počítá s podporou sítí 4. generace, funkcí Bluetooth nebo GPS. Barevné provedení má být jediné, a to standardní stříbrné. Nakonec nám nezbývá nic jiného než jen vyhlížet další zprávy kolem této novinky.

Zdroj: timesnews.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat