ZTE brzy odhalí Nubii Z9 Max Elite a Mini Elite

ZTE brzy odhalí Nubii Z9 Max Elite a Mini Elite
2015-10-25T09:30:28+02:00
• 25. 10. 2015

Po půl roce od uvedení modelů Nubia Z9 Max a Nubia Z9 Mini chystá společnost ZTE oživení těchto dvou telefonů. První informace naznačují, že by nemuselo dojít k nějakým razantním změnám, ale pouze k doladění několika detailů, které začínají být v trendu u chytrých zařízení. Čínský výrobce pravděpodobně uvede obě novinky pod stejným názvem, ale s přívlastkem Elite, což rovněž potvrzuje uniklý propagační materiál v Číně.

ZTE-Nubia-Z9-Max-Elite ZTE-Nubia-Z9-mini-Elite

Co se týče Nubie Z9 Max Elite, ten překvapivě do bočního tlačítka dostane snímač otisků prstů a klasický microUSB port nahradí tolik opěvované USB typu C. Ostatní specifikace zůstanou beze změn, takže nebude chybět 5,5palcový Full HD displej, Snapdragon 810, 3GB paměť RAM, 16GB úložiště, 16MPx fotoaparát nebo 2 900mAh baterie. Velmi podobná situace nastane u Nubie Z9 Mini Elite.

Model dostane o 1GB RAM navíc, tudíž velikost paměti RAM vzroste na 3 GB. Další změny budou spíše otázkou softwaru, kde nejvýraznější novinkou se stane snímač oční duhovky. Zbytek výbavy převezme od předchůdce a půjde například o 5palcový Full HD displej, Snapdragon 615, 16MPx fotoaparát 16GB úložiště. Závěrem nelze moc počítat s tím, že firma tyto kousky uvolní do celého světa.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat