Samsung Galaxy Golden 3 zachycen v GFXBench

Samsung Galaxy Golden 3 zachycen v GFXBench
2015-10-25T09:15:10+02:00
• 25. 10. 2015
1

Fanouškům véčkových zařízení stále nezvoní hrana. Společnost Samsung hodlá pokračovat s řadou Galaxy Golden, která je bohužel zatím omezena pouze na asijský trh. Po představení prvního modelu v roce 2013 se v grafickém benchmarku GFXBench objevuje jeho třetí generace pod kódovým označením SM-W2016. Jihokorejský výrobce pravděpodobně nerozšíří dostupnost do jiných zemí než Číny nebo Jižní Koreji.

samsung-galaxy-golden-3-iphone-5s-585x325

Galaxy Golden 3 by měl získat 4,6palcový displej s HD rozlišením. Hardwarovou část může zastoupit osmijádrový procesor Exynos 7420 (2,1 GHz) z vlastní dílny, grafický čip Mali-T760 MP8 operační paměť RAM o velikosti 3 GB a 64GB úložiště. Pokud se tyto uniklé specifikace skutečně potvrdí, telefon bude atakovat ty nejvyšší příčky, kde díky své konstrukce zřejmě nenajde absolutně žádného konkurenta.

Výkonnou výbavu podtrhuje 16megapixelový fotoaparát s LED bleskem pro přisvětlení pořizovaných záznamů, přední 5megapixelová kamerka nebo předinstalovaný systém Android ve verzi 5.1.1. Lollipop. Samozřejmostí jsou funkce Bluetooth, Wi-Fi, GPS a také technologie NFC. Více informací by mohl přinést záznam od certifikačního úřadu TENAA v Číně, ale to až těsně před jeho oficiálním uvedením.

Galaxy Golden 3

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

deniss hooper

25. 10. 2015, 9:33

líbí. koupil bych hned.. ????????

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat