Samsung Galaxy O7 i Galaxy Mega On budou

Samsung Galaxy O7 i Galaxy Mega On budou
2015-10-02T16:50:06+02:00
• 2. 10. 2015
3

Dřívější spekulace kolem nové řady od Samsungu jsou s odstupem času čím dál jasnější. Jihokorejský výrobce plánuje tedy uvést jak několik telefonů s přívlastkem On, tak i celou sérii Galaxy O. V obou případech by mělo jít o průměrná zařízení zapadající do střední třídy chytrých telefonů. Nejnovější informace přináší čínská certifikační databáze TENAA a grafický benchmark GFXBench.

Samsung-Logo-no-4

Samsung Galaxy O7 bude nejspíš zabírat 5,8palcový HD displej, pod nímž poběží čtyřjádrový procesor Snapdragon 410 od Qualcommu s taktovací frekvencí 1,2 GHz, grafický čip Adreno 306 a 1GB operační paměť RAM. Vnitřní úložiště pojme až 8GB dat. Seznam specifikací dále zabere 13megapixelový fotoaparát, přední 5megapixelová kamerka nebo systém Android ve verzi 5.1.1 Lollipop. Menší variantou v podobném sestavení se stane 5palcový Galaxy O5.

Galaxy O7

Blíže k oficiálnímu představení je model Galaxy Mega On (SM-G600), který již obdržel zelenou od regulačního úřadu v Číně. V jeho útrobách najdete čtyřjádrový procesor Snapdragon 400, 1GB paměť RAM či 8GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Zatímco přední panel vyplní 5,5palcový HD displej a 5megapixleová kamerka, tak zadní část ponese 13megapixelový fotoaparát a 3 000mAh baterie. Výbavu uzavírá podpora LTE sítí nebo předinstalovaný systém Android ve verzi 5.1.1 Lollipop.

Galaxy Mega On Galaxy Mega On (2)

Zdroje: phonearena.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

žádný šmejd od Samsungu už kvůli Knox

Markus Haluska

3. 10. 2015, 12:36

1gb ram je malo

Do 5 tisíc možná.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat