LG G4 Pro prošel benchmarkem GFXBench

LG G4 Pro prošel benchmarkem GFXBench
2015-10-02T16:30:26+02:00
• 2. 10. 2015

V posledních několika měsících je čím dal častěji zmiňován připravovaný model G4 Pro nebo G4 Note ze stáje LG. Nyní společnost vyzkoušela toto zařízení pod označením G4 Pro v grafickém benchmarku GFXBench, kde samozřejmě zanechalo stopu. S ní jsou odhaleny první možné specifikace. Telefon bude řešit kompromis po stránce velikosti, což znamená, že zapadne mezi současnou 5,5palcovou G4 a 5,9palcový G Pro 2.

LG-Logo2

Přední panel by měl zabírat 5,7palcový displej s QHD rozlišením a 5megapixelová kamerka. Hardwarovou stránku dostane asi na starost šestijádrový procesor Snapdragon 808 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,8 GHz, grafický čip Adreno 418, 4GB operační paměť RAM a interní úložiště s kapacitou 64 GB. Naopak zadní část nabídne 16megapixelový fotoaparát, který pravděpodobně ještě doplní přisvětlovací LED dioda.

LG V10 – skutečný top model s inovacemi

Softwarovou stránku zajistí předinstalovaný systém Android ve verzi 5.1.1 Lollipop. Co dále nebude mezi funkcemi chybět, je klasika v podobě WiFi, Bluetooth, GPS nebo třeba technologie NFC. Zahraniční média telefonu připisují plastovou konstrukci a očekávají představení v první polovině tohoto měsíce. S čím nakonec jihokorejský výrobce narukuje, zjistíme zřejmě již velmi brzy.

LG G4 Pro

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat