LG oznámilo aktualizaci svého modelu G4, jako první dostane Android Marshmallow 6.0

LG oznámilo aktualizaci svého modelu G4, jako první dostane Android Marshmallow 6.0
2015-10-15T08:53:43+02:00
• 15. 10. 2015

Minulý rok společnost LG vydala jako první aktualizaci Androidu 5.0 Lollipop, čímž dost překvapila většinu z nás. Tento rok už první není, počítáme-li telefony řady Nexus. Nicméně i tak se jedná o velmi rychlý start, bohužel se na scéně vyskytl menší háček, který opět může trochu naštvat většinu majitelů modelu LG G4.

lg-g4-marshmallow

Opět se tedy setkáváme s faktem, že u LG mají velmi rádi uživatele v Evropě a konkrétně v Polsku. Opět se tito šťastlivci dočkají jako první aktualizace systému Android Lollipo na verzi 6.0 Marhsmallow, ovšem pouze vlastníci modelu LG G4. Zbytek majitelů má smůlu a musí počkat na odezvu od polských uživatelů.

Nyní už však víme, že LG se rozhodlo zasáhnout do pár zásadních funkcí, jenž přináší nová verze systému. Jedná se o systém oprávnění, mód nerušit a doze, které se momentálně vyskytují pouze na zařízeních řady Nexus. Dokonce i zařízení od Motoroly mají smůlu.

LG, stejně jako jiní výrobci, se zřejmě poučili z minulého roku a zpomalují vydání aktualizace pro svá zařízení. Přeci jen minulý rok, při příchodu Androidu Lollipop 5.0, se vyskytly značné problémy. Většina nových zařízení se tedy pravděpodobně aktualizace dočká, nicméně to pravděpodobně bude trvat trochu déle.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat