Gionee uvedl vylepšený Pioneer P3S

Gionee uvedl vylepšený Pioneer P3S
2015-10-02T09:55:10+02:00
• 2. 10. 2015

Model Pioneer P3 uvedený v roce 2013 nahrazuje v portfoliu jeho vylepšená varianta. Společnost Gionee ji nedávno uvedla pod označením Pioneer P3S a přináší změny po všech stranách. Novinka si především vysloužila větší displej, operační paměť RAM nebo navýšení interního úložiště. Nicméně čínský výrobce nasadil takovou prodejní cenu, které v zahraničí snadno konkuruje třeba Redmi 2 od Xiaomi.

Gionee Pioneer P3S

Telefon byl vybaven 4,5palcovým FWVGA displejem, kterému dodává výkon čtyřjádrový procesor MT6582 od MediaTeku s taktovací frekvencí 1,3 GHz, grafický čip Mali-T400 a 1GB operační paměť RAM. V podstatě byl zachován procesor z původní verze, ale velikost paměti RAM se zdvojnásobila. Ke všemu mají uživatelé ještě k dobru úložiště s kapacitou 16 GB podporující paměťové microSD karty.

Co se týče zadní strany, tak nechybí 5megapixelový fotoaparát s autofokusem či 2 000mAh baterie. Uživatelským prostředím bude doprovázet systém Android ve verzi 5.1 Lollipop ukrytý pod nadstavbou Amigo 3.1. Mezi ostatními specifikacemi najdete přední VGA kamerku, podporu 3G sítí a funkci dual-SIM. Prodejní cena vychází 5 999 rupií (tj. cca 2 197 Kč bez daně).

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat