iPhone neprošel dalším brutálním testem

iPhone neprošel dalším brutálním testem
2015-10-08T17:45:36+02:00
• 8. 10. 2015

Jak jsme si již zvykli, na Youtube jsou populární videa, kde se jakkoliv ničí TOP model určité společnosti. Ve většině případů se jedná o Samsung Galaxy a iPhone. Dočkali jsme se dalšího bláznivého nápadu, kde se testovalo, zdali iPhone vydrží střelu šípem.

Bez názvu

Při testu se použil profesionální luk a šíp s ostrými hroty. Samozřejmé je to, že ladné tělo iPhonu nemělo naprostou šanci a šíp prošel jako po másle. To ovšem platí při testu střely do zad zařízení. Při střele do předního tvrzeného skla, které chrání displej, šíp neprošel. Zanechal po sobě velké šrámy na displeji, ale to je vše. Další test byla střela do spodní části k tlačítku, došlo k destrukci zařízení, protože se tělo roztříštilo, a dokonce se zlomilo a odtrhl se kus krycího skla. iPhone však odolával tak tvrdě, že to odnesl i samotný šíp.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat