Nové produkty Microsoftu – jak to bude s dostupností?

Nové produkty Microsoftu – jak to bude s dostupností?
2015-10-08T19:27:06+02:00
• 8. 10. 2015

V úterý 6. října představil Microsoft při tiskové konferenci v New Yorku spoustu nových produktů, včetně nových Lumií, náramku Band 2 a tabletu Surface Pro 4. Veškeré novinky nás velice zaujaly a v mnohém dokonce překvapily. Otazník však stále visí nad dostupností novinek a mnoho lidí se již nejen na sociálních sítích pokoušelo vypátrat, kterých produktů se dočkáme na českém trhu.

Microsoft_ČR

My jsme se rozhodli kontaktovat ohledně dostupnosti přímo české zastoupení Microsoftu, které nám sice neobjasnilo dostupnost jednotlivých produktů zcela konkrétně, ale z poskytnutých informací se však i tak dá leccos pochopit.

„Lumia 950 a Lumia 950 XL bude k dispozici na vybraných trzích v průběhu listopadu, a to prostřednictvím Microsoftstore.com, obchodů Microsoft Store, telco operátorů, autorizovaných prodejců a u vybraných retailových partnerů. V tuto chvíli nemáme více informací. Více o dostupnosti bude k dispozici v průběhu následujících týdnů.

Ostatní produkty, jako Microsoft Band a Surface, nejsou na českém trhu dostupné.“

Z odpovědi jsme se dozvěděli, že Lumie 950 a 950 XL budou dostupné na „vybraných trzích“, což nám sice moc nepomohlo, na druhou stranu vzhledem k tomu, že jsou v ČR telefony Lumia celkem populární a mají i na sociálních sítích mnoho fanoušků, předpokládáme, že se zde telefonů dočkáme.

O dostupnosti na českém trhu svědčí i některé české eshopy, které již nyní mají na svém webu zavedené veškeré varianty nových top modelů. Informace o cenách se nám zatím bohužel zjistit nepodařilo.

S ostatními novinkami to u nás bude horší, jak jste se již mohli dočíst ve výše uvedené výpovědi. Náramek Band 2 ani produkty Surface k nám oficiálně nezavítají. Nezbývá tedy, než objednat tyto produkty ze zahraničních obchodů Microsoft Store, z nichž nejbližší se nachází v Německu. O dalších podrobnostech bychom se měli dozvědět během následujících týdnů, přičemž vás budeme o všem včas informovat.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat