Viber prošel aktualizací a přináší zásadní změny

Viber prošel aktualizací a přináší zásadní změny
2015-08-13T08:27:31+02:00
• 13. 8. 2015
4

Populární kecálek Viber dostal v posledních dnech aktualizaci a novinek je docela dost. Viber patří mezi hlavní konkurenty služeb WhatsApp, Hangouts nebo Messenger.

Viber-Logo

Viber v nové aktualizaci pro operační systémy Android a iOS přináší novinku, jež se týká animovaných nálepek. Doposud bylo možné nálepky v podobě smajlíků zasílat pouze v nehybné variantě, nyní si však můžete vybrat nálepky animované a oživit tak své konverzace s přáteli. Další novinkou je vylepšení uživatelského rozhraní při video hovorech a také lepší možnosti pro uskutečnění nového, což lze nově provést z několika míst.

unnamed (3)_result unnamed_result

Vylepšením prošly i samotné audio a video hovory. Nově již není nutné mít rychlé připojení pro běžný hovor, spotřeba by se měla pohybovat kolem 84 KB/minutu, proto si lze pohodlně zavolat i přes nejpomalejší mobilní připojení EDGE.

Sdílení určitého kontaktu je jednodušší, postačí jej označit a poslat dané osobě. Při odesílání odkazů se začaly objevovat náhledy stránek, kam link směřuje tak, jako to známě např. z facebook messengeru. Další novinky se týkají tabletové verze pro iPady, kde již dochází k rychlé synchronizaci zpráv.

unnamed (2)_result unnamed (1)_result

logo-app Viber Viber Media S.à r.l. Zdarma ANDROID logo-app Viber Messenger – Text & Call Developer Zdarma iOS [winphone]viber/9wzdncrfj46z[/winphone]

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Lubomir Petivoky

6. 9. 2015, 11:52

Luboš

Po aktualizaci A0001 (OnePlusOne) na verzi 5.1.1,
při které jsem provedl kompletní vymazání telefonu a nové instalaci potřebných app, dochází po instalaci nového “VIBERu” a k jeho spuštění k hlášce NEDOSTATEK PAMETI, UVOLNETE MISTO ! Po stisku OK
naběhne nový dotaz a protože je na popředí, nelze se ho zbavit a VIBER zprovozni ani odinstalovat.
Paměti je určitě dost. Jedině se mi podařilo odstranit VIBER pomoci RECOVERY tak že jsem smazal VIBER.APP v systemu a restartoval telefon.
Rád bych VIBER používal (před aktualizaci FW fungoval skvěle), ale už si nevím rady.

Martin Sadový

15. 8. 2015, 18:47

Vyzkoušel jsem Viber ohledně hovoru přes edge a bylo to použitelné, ale pořád tam něco tikalo. Pak jsem vyzkoušel na edge hangout a ten jel krásně plynule.

Až na to že po aktualizaci mi nejde poslat nový kod a chodí jen kod pro placenou verzi . At jdou víte kam . To Byla nejspíše ta změna . Z free na pay!!!…

Mmnt, animovaný nálepky už jsou tam dlouho.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat