Jaké bonusové aplikace dostanou zákazníci telefonu S6 EDGE+?

Jaké bonusové aplikace dostanou zákazníci telefonu S6 EDGE+?
2015-08-28T07:05:04+02:00
• 28. 8. 2015

Společnost Samsung v poslední době příliš nepotěšila mnoho zákazníků kvůli ceně nových zařízení. Samsung vše vysvětluje tím, že každý z kupujících získá nejenom zařízení, ale také nadstandardní služby v podobě několika předplacenek a různých bonusů při využívání cloudových služeb.

Výstřižek

Pokud si koupíte nejnovější model Galaxy S6 EDGE+ v České republice, pak dostanete tzv. Samsung Galaxy Gifts. Jedná se celkem o 37 aplikací. V nabídce nalezneme aplikace, jež se týkají novin, zábavy, knih, časopisů, focení, ale i sportu. V sekci novin je k dostání předplacenka pro Blesk a deník Sport.

Výstřižek

V kategorii sportu je přítomna aplikace Endomondo s prémiovými funkcemi na dobu 6 měsíců. Při fotografování vám může pomoci aplikace VSCO Cam s 10 filtry zdarma a také Magisto, které máte předplaceno na 3 měsíce zdarma. Pro správu hesel můžete využívat Last Pass s premium licencí na 6 měsíců a také Fleksy a mnoho dalších.

Výstřižek

Kompletní seznam aplikací naleznete na stránkách Samsungu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat