ZTE Nubia X8 – minimum rámečků, maximální výkon a dlouhá výdrž

ZTE Nubia X8 – minimum rámečků, maximální výkon a dlouhá výdrž
2015-06-14T08:20:24+02:00
• 14. 6. 2015

Společnost ZTE hodlá z rukávu vytáhnout eso v podobě modelu Nubia X8, který nejen zaujme vynikající hardwarovou výbavou, ale také potěší velmi tenkými rámečky. V kuloárech se již dlouhou dobu hovoří o tomto telefonu od čínského výrobce. Navíc pokud vyjdou veškeré spekulace jako pravdivé, tak si rozhodně zaslouží místo mezi současnou mobilní elitou. Někdo sice jeho skutečnou podobu zveličuje, nicméně ta nebude daleko od skutečnosti.

ZTE Nubia X8 (4) ZTE Nubia X8 (3)

ZTE Nubia X8 má mít displej v rozmezí 5,5 až 6 palců s rozlišením 1 440 x 2 560 pixelů. Po hardwarové stránce se uvnitř objeví 4GB operační paměť RAM (LPDDR3), 32/64GB interní úložiště, jemuž samozřejmě přísluší slot pro paměťovou microSD kartu. Celokovová konstrukce měří 162 × 75 × 7,9 mm při hmotnosti 201 gramů. V zadní části nesmíme opomenout neupřesněný fotoaparát, přisvětlovací LED diodu, 5 120mAh baterii nebo snímač otisků prstů.

Mezi zbývající prvky výbavy bude patřit podpora sítí 4. generace, Wi-Fi, Bluetooth 4.0. Softwarovou výbavu zajistí systém Android v předinstalované verzi 5.0 Lollipop. V současné době neznáme datum představení, oficiální dostupnost ani doporučenou prodejní cenu. Pouze z barevných variant můžou případní zájemci vybírat z černé či zlaté verze. Každopádně velké množství dostupných informací nás nedělí od brzkého uvedení.

ZTE Nubia X8 (2) ZTE Nubia X8 (1) ZTE Nubia X8 (5)

Zdroje: gizmochina.com, techgadgetsz.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat