Nový model Vertu for Bentley je připraven a cenovka byla stanovena na více než půl milionu korun

Nový model Vertu for Bentley je připraven a cenovka byla stanovena na více než půl milionu korun
2015-06-27T10:35:08+02:00
• 27. 6. 2015
1

Již minulý rok jsme vás informovali o Vertu Signature Touch, což je v podstatě jen extrémně luxusní chytrý telefon. Je vyroben z různých drahých látek, kovů, je doplněn například o logo z diamantů a tak dále. Nyní se k nám kvapem blíží další model, ten nese název Vertu Signature for Bentley, jehož inspirací má být Bentley Mulsanne Speed.

Vertu-Signature-for-Bentley (1) Vertu-Signature-for-Bentley (2) Vertu-Signature-for-Bentley

Bohužel zatím nejsou známy přesné specifikace a můžeme jen spekulovat, a to hlavně na základě vzhledu. Nicméně nakonec může být vše jinak. Co je ale známo více než dobře, je, v jakém provedení si budete chtít telefon koupit. Výrobce nabízí přibližně dva tisíce různých variant. Můžete si tedy objednat telefon s různými styly kůže – Hotspur, Beluga, Linen, Newmarket tan, Burnt Oak, Fireglow, Imperial Blue nebo Saddle. Všechny varianty naleznete i ve stylech vůz Bentley.

Tím ovšem výčet různých materiálů nekončí. Šasi jako takové je vyrobeno z nerezové oceli a u loga máte na výběr – titanium, či safír. Druhým dechem je také řečeno, že displej bude chránit safírové sklo a tzv. třešničkou na dortu má být velmi kvalitní reproduktor. A konečná cena? Ta je stanovena na ~22 800 $ (~554 137 Kč). Vydání nového modelu bylo vyhlášeno až na 18. září letošního roku.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

kdyt ten telefon je hrozne tlusty těžký a nelíbivý…. divím se tem lidem co na to mají, že si nekoupí třeba iPhone 6 128 GB nebo s6 edge 128 gb a jsou lepší než toto monstrum

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat