Dotekomanie.cz

To nej z uplynulého týdne #23 – Youtube s Cardboard, Wunderlist v rukách Microsoftu a Hound

Tři novinky od Asusu

Asus na veletrhu Computex představil několik mobilních novinek. Mezi nimi najdeme smartphon, tablety a hlavně druhou generaci hodinek ZenWatch. Ty jsou vybaveny systémem Android Wear.

GUG.cz zve na technologicky zaměřené akce

Vyhledáváte technologicky zaměřené akce? Máme pro vás seznam těch, které jsou pod záštitou GUG.cz. Vybrali jsme pro vás hlavně ty mobilní.

Wunderlist má nového majitele

Oblíbená to-do aplikace Wunderlist byla odkoupena společností Microsoft. Neměli bychom očekávat zrušení aplikace, spíše se mluví o integraci do kancelářského balíku Office.

Nová konkurence pro Siri, Google Now a Cortanu?

Společnost SoundHound je známá svou stejnojmennou aplikací, která slouží pro identifikování skladeb na základě krátkého poslechu. Nyní ale vstupuje na trh s novou aplikací, která se jmenuje Hound. Krátce by se dalo říci, že se jedná o dalšího hlasového asistenta pro vyhledávání informací.

Youtube nyní s podporou Cardboard

Youtube nedávno zavedl podporu 360stupňových videí i do aplikace pro Android. Na konferenci Google I/O jsme se dozvěděli, že plány společnosti s virtuální realitou jsou poněkud větší, než si kdokoliv mohl myslet. Nyní Youtube ve verzi 10.21 získává právě podporu pro Cardboard.

One ME

Jeden top model zřejmě nestačí, aspoň podle HTC. Právě v tomto týdnu byla představena další novinka nesoucí název One ME. Vychází spíše z dříve uvedeného One M9+.

Další s Ubuntu

Španělský výrobce BQ představil již svůj druhý smartphone se systémem Ubuntu. Ani v tomto případě se nejedná o zařízení s nejvyššími specifikacemi.

Rychlejší vyhledávání v Chromu

Google delší dobu testoval rychlejší vyhledávání ve webovém prohlížeči Chrome pro Android. Nyní se tato funkcionalita dostává do stabilní verze.

APLIKACE A HRY – NOVINKY A AKTUALIZACE

Nepřehlédněte: To nej z uplynulého týdne #22 – I/O 2015, Android M, Cortana a menší chyba v iOS

Exit mobile version