The Ramen Sensei – budování restaurace bez in-app plateb

The Ramen Sensei – budování restaurace bez in-app plateb
2015-06-07T08:35:17+02:00
• 7. 6. 2015

V obchodech s aplikacemi se nachází velmi mnoho her zaměřených na budování. Většina z těchto her je vydána zdarma, ale uvnitř se skrývají nemalé in-app platby. Pokud chcete budovat vlastní restauraci a zcela bez in-app plateb, máme pro vás další herní tip.

unnamed (5)_result

The Ramen Sensei je hra, kde budujete vaši vlastní restauraci, hlavní výhodou oproti ostatním podobným hrám je fakt, že za hru zaplatíte pouze při koupi a dále už vás nebude nic omezovat ani brzdit váš herní postup. Vaším úkolem během hraní je příprava celé restaurace od základu, budete muset vymýšlet nové recepty a zkoušet je podávat hostům, ti vám budou říkat, zdali jim jídlo chutná, nebo ne. Dalším dobrým prvkem hry je konkurence, jako je tomu v reálném světě, budete muset bojovat s cenami a popularitou ve svém okolí, je velmi důležité mít dobrou pověst a nepříliš vysoké ceny jídel. Postupem času se vám budou odemykat nejrůznější vylepšení.

unnamed (4)_result unnamed_result unnamed (3)_result unnamed (2)_result unnamed (1)_result

The Ramen Sensei je ke stažení za cenu 123 Kč a dále již nezaplatíte za hru vůbec nic. Dostupnost je pouze na operačním systému Android.

logo-app The Ramen Sensei Kairosoft Co.,Ltd 4,02 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat