Dotekománie doporučuje #94 – Sledujeme svou tělesnou váhu

Dotekománie doporučuje #94 – Sledujeme svou tělesnou váhu
2015-06-06T12:48:40+02:00
• 6. 6. 2015

Mobilní zařízení nám nabízí sledování našich aktivit, ať již se jedná o běhání, anebo četnost sledování displeje našeho telefonu. Jedna z aplikací vám pomůže taktéž sledovat vaši váhu.

0604e8e037_99319898_o2

Just Weight. Track Your Weight je aplikace, se kterou budete mít absolutní přehled o vaši tělesné hmotnosti. Aplikace se ideálně hodí pro ty uživatele, kteří se chystají například zhubnout, či jinak upravit své tělesné proporce. Celkově aplikace nabízí velmi podařený vzhled, který je laděn v příjemných barvách. Při prvním otevření zadáte vaši aktuální váhu, přičemž bude uložena do statistik a grafu.

unnamed (2)_result unnamed (1)_result

 

Po delším čase používání můžete vidět, jak si vedete s vaši tělesnou hmotností v přehledném grafu, kde jsou zadané váhy postupně spojeny linkou. V grafu jde zvolit rozmezí data, od kterého chcete svou váhu srovnávat. Na pravé straně nalezneme historii, kde je vypsán váš kompletní záznam o váze tak, jako jste ji do aplikace zadávali.

V nastavení aplikace nalezneme možnost změny jednotek z liber na kilogramy a opačně. Autory musím pochválit hlavně za to, že si své statistiky můžete exportovat do souboru do svého úložiště. Rovněž se nabízí data importovat. Aplikace funguje i s aplikací od společnosti Google, konkrétně Google Fit, kam se data nahrávají automaticky.

unnamed (3)_result unnamed_result

Just Weight. Track Your Weight je ke stažení zdarma, pokud budete chtít data exportovat, za plnou verzi zaplatíte velmi příjemných 30 Kč, čímž zároveň odstraníte reklamu. Aplikace je dostupná pro operační systém Android.

logo-app Just Weight. Track Your Weight Akid Soft Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat