Lenovo A7600-M na nových snímcích

Lenovo A7600-M na nových snímcích
2015-04-06T08:00:23+02:00
• 6. 4. 2015

V únoru navštívilo čínskou certifikační databázi TENAA model A7600-M od společnosti Lenovo a nyní se nám dostávají do rukou jeho první skutečné snímky. Zároveň se zdá, že letošní rok bude patřit osmijádrovým procesorům, protože ani tato připravovaná novinka nebude o něj ošizena. Nicméně konstrukce si mohla vysloužit lepší zpracování. Převážnou část zabírají plastové části. Pouze po obvodu byl zvolen kovový rámeček.

Lenovo A7600-M (1) Lenovo A7600-M (2)

Displej vyrostl do úhlopříčky 5,5 palce při rozlišení 720 x 1280 pixelů. Vpředu jej doplňuje 5megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Uvnitř zaujímá své místo osmijádrový procesor MediaTek MT6752 s 2GB operační pamětí RAM a 8GB úložištěm, jenž je rozšiřitelné o paměťovou microSD kartu. V zadní části najdete 13megapixelový senzor fotoaparátu nebo baterii o velikosti 3 000 mAh.

Softwarové prostředí nabízí rozhraní Lenovo Vibe UI 2.5 postavené na systému Android ve verzi 5.0 Lollipop. Samozřejmostí zůstává podpora funkce dual-SIM. V prodeji lze očekávat dvě základní barevné varianty (bílá, černá) za cenu okolo 1000 jüanů (tj. cca 4 084 Kč bez daně). Čínský výrobce doposud nezmínil datum oficiální představení, tudíž nezbývá nic jiného než dále vyčkávat.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat