Goophone začal prodávat kopii Galaxy S6

Goophone začal prodávat kopii Galaxy S6
2015-04-06T10:00:28+02:00
• 6. 4. 2015
1

Společnost Goophone je další z řady čínský výrobců, kteří jsou zaměření na výrobu napodobenin populárních zařízení a ani tentokrát samozřejmě nebude chybět nový Galaxy S6 od jihokorejského Samsungu v jejich produktovém portfoliu. V nedávné době se poměrně povedenou kopií pochlubil čínský No.1, ale za to rovnou ve třech variantách (Lite, Elite, Pro) byl představen Goophone S6.

goophone-s6-401x465

Hlavní rozdíly mezí všemi verzemi se odehrává v hardwarové části. Nejslabší Goophone S6 Lite získal jen dvoujádrový procesor MT6572 (1 GHz), 512MB paměť RAM a 4GB úložiště. Prostřední Goophone S6 Elite zastupuje čtyřjádrový čipset MT6582 (1,3 GHz), 1GB paměť RAM s 8GB úložištěm. Nejlépe pochopitelně vychází Goophone S6 Pro, který pohání osmijádrový MT6592, 1GB paměť RAM a 8GB úložiště.

Jednotlivé vlastnosti můžete porovnávat v níže přiloženém srovnání, kde ačkoliv jsou uvedené skutečné specifikace, tak pravděpodobně softwarová úprava stojí za zobrazením zcela jiných parametrů. Nakonec prodejní ceny byly stanoveny následovně. Goophone S6 Lite pořídíte za 169 dolarů (tj. cca 4 241 Kč bez daně) a Goophone S6 Elite vyjde na 209 dolarů (tj. cca 5 245 Kč bez daně). Nejvyšší model není zatím uveden do prodeje. Nakonec je ještě nutno dodat, že cenovka zahrnuje také celosvětovou dopravu.

Goophone S6

Zdroje: ausdroid.net, goophoneshops.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

hrůza

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat