Gionee rozšíří nabídku o Elife S8 a Pioneer P4S

Gionee rozšíří nabídku o Elife S8 a Pioneer P4S
2015-04-29T15:30:33+02:00
• 29. 4. 2015

Ještě předtím než společnost Gionee oficiálně představí telefon Elife E8, který teprve nedávno prošel testováním ve známém grafickém benchmarku GFXBench, tak si zmínku zaslouží nástupce modelu Pioneer P4. Nový Pioneer P4s samozřejmě zapadne do zcela odlišné třídy, ale pro nenáročné uživatele bude dostatečně vybaveným společníkem. Naopak první uniklé informace naznačují, že čínský výrobce do připravovaného Elife E8 vloží jen nejvýkonnější hardware.

Gionee Pioneer P4S

Pioneer P4s disponuje 4,5palcovým WVGA displejem běžícím pod čtyřjádrovým procesorem MT6582 o taktovací frekvenci 1,3 GHz, 1GB operační pamětí RAM a úložištěm s kapacitou 8 GB. Tuto sestavu bohužel najdete snad už u každého zařízení ze střední třídy, takže nepřekvapí ani další funkce, jako je přední 2MPx kamerka, 5megapixelový fotoaparát, dual-SIM, Android 4.4 KitKat nebo 1 800mAh baterie. Cena byla stanovena na 7 799 rupií (tj. cca 3 089 Kč bez daně).

Soudě podle výpisu z databáze GFXBench bude za podstatně jinou ligu kopat chystaný model Elife E8. Displej s úhlopříčkou 4,6 palce má QHD rozlišení. Vnitřní část šasi vyplní osmijádrový procesor MT6795 od MediaTeku, grafický čip PowerVT Rogue G6200, 3GB operační paměť RAM a 32GB úložiště. Záznamy zřejmě zachytíte buď přední 8megapixelovou kamerkou, či 23megapixelovým fotoaparátem. Žádné oficiality nejsou prozatím známy, ale generální ředitel William Lu přislíbil odhalení v červnu.

Gionee Elife E8

Zdroje: phonearena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat