5 aplikací ze storu – české aplikace pro Android

5 aplikací ze storu – české aplikace pro Android
2015-04-29T14:38:55+02:00
• 29. 4. 2015

Lepší místo

S aplikací lepší místo můžete ve svém okolí zlepšit prostředí. Lepší místo nabízí všem uživatelům možnost, jak jednoduše navrhovat TIPY pro úřady ve vašem městě. Nemusíte se nikam vydávat, stačí vlastnit mobilní telefon s operačním systémem, vyfotit dané místo a popsat v popisku, co by se dalo na daném místě zlepšit. Můžete taktéž nahlašovat nejrůznější černé skládky apod.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Lepší místo BIOPORT Software Labs Zdarma ANDROID

Návykovač

Jestliže jste si dali za cíl změnit ve svém životě určité stereotypy a nedaří se vám to, díky vašemu zapomínání, můžete vyzkoušet Návykovač. S touto aplikací již nebudete mít strach z toho, že zapomenete na věc, kterou jste si dali za cíl. V aplikaci si můžete nastavovat nejrůznější úkoly a nechat se na ně během dne upozornit. Jak jste se svými novými návyky pokročili, můžete vidět v přehledné statistice.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Návykovač Vaclav Balak Zdarma ANDROID

Letuska.cz – levné letenky

Jestliže patříte mezi uživatele, kteří často letecky cestují, pak vyzkoušejte tuto aplikaci. Letuska.cz nabízí velmi jednoduché vyhledávání letů a letenek do vámi určených destinací. V aplikaci si můžete nastavit, jak dlouho by měl váš let maximálně trvat, délku času čekání mezi přestupy apod. Velkou výhodou je, že letenky můžete nakupovat přímo v aplikaci, kde zaplatíte platební kartou.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Letuska.cz - levné letenky LETUSKA.CZ Zdarma ANDROID

uLékaře.cz

S aplikací ulékaře.cz můžete získat cenné rady, když máte zdravotní potíže. Aplikace nabízí možnost, jak se zeptat na zdravotní problém, aniž byste museli jít k lékaři, samozřejmě to platí pouze u situací, kdy se nejedná o nic vážného. Ke každému dotazu můžete přidávat i fotografie pro lepší přesnost odpovědi. Na dotazy odpovídají lékaři.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app uLékaře.cz MeDitorial s.r.o. Zdarma ANDROID

Puppet Soccer Champions – 2014

Pokud patříte k fanouškům fotbalu, zajisté vás zaujme hra Puppet Soccer Champions – 2014. Hra je vytvořena v zábavném stylu karikatur těch nejlepších hráčů světa. Budete soupeřit v zápasech jeden na jednoho a snažit se vstřelit gól. Hra nabízí hodiny zábavy díky nejrůznějším vychytávkám, jako jsou různé možnosti vylepšení apod.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Puppet Soccer Champions - 2014 NOXGAMES Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat