Doogee Turbo-mini F1 a F2 Ibiza budou dostupné u nás

Doogee Turbo-mini F1 a F2 Ibiza budou dostupné u nás
2015-04-29T09:05:06+02:00
• 29. 4. 2015
1

České zastoupení značky Doogee vypustí v nejbližších dnech dva nové přírůstky na náš mobilní trh. První novinkou se stane kompaktní model Turbo-mini F1 a druhým zástupcem čínského výrobce bude telefon s názvem F2 Ibiza. Oba mají velmi podobnou výbavu, ale přeci jen menší rozměry s sebou přinášejí některé úpravy směrem k horšímu. Bez rozdílu dokáží běžet na sítích 4. generace nebo souběžně podporují dvě SIM karty.

Doogee F1 - b+şl+í (1) Doogee F1 - b+şl+í (10)

Doogee F2 Ibiza byl vybaven 5palcovým IPS displejem s qHD rozlišením, čtyřjádrovým procesorem MT6732 taktovaným na frekvenci 1,5 GHz, 1GB operační pamětí RAM a 8GB úložištěm. Totéž získáte u 4,5palcového Doogee Turbo-mini F1. Interní paměť lze rozšířit paměťovou microSD kartou až o dalších 32 GB. Výdrž jim dodává baterie o velikosti 2 000 mAh. Softwarovou stránku zastupuje systém Android v předinstalované verzi 4.4 KitKat. Výbava se neobejde bez Bluetooth 4.0, přední 5MPx kamerky, přisvětlovací LED diody, podpory Wi-Fi nebo funkce OTG.

Dále model Turbo-mini F1 zabírá 8megapixelový fotoaparát, kdežto F2 Ibiza nabízí 13megapixelový senzor. U TSBohemia.cz již začal předprodej Turbo-mini F1 ve dvou barevných provedení (bílá, modrá) za 3 459 Kč. Po spuštění prodeje cena ještě vzroste o 500 Kč. Druhý Doogee F2 Ibiza pořídíte v černém, stříbrném či zlatém provedení od května za dodnes neupřesněnou cenu.

Doogee F2 - b+şl+í (1) Doogee F2 - b+şl+í (4)

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

to rozšíření rohu je jak galaxy alpha

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat