Brány Skeldalu: 7 mágů – nové video aktualizováno

Brány Skeldalu: 7 mágů – nové video [aktualizováno]
2015-05-26T18:30:57+02:00
• 26. 5. 2015

Aktualizovaný článek 26.5

Vývojáři umístili na svůj YouTube kanál, potažmo i web, video, ve kterém ukazují soubojový systém. O ten si uživatelé psali nejvíce. Ve videu je také řečeno, že se jedná o vývojovou verzi, tudíž se ještě může mnoho změnit.

Původní článek 9.4

Již je to delší dobu, co jsme mohli slyšet o projektu založeném na obnově jedné starší hry z rukou českého vývojáře Jindřicha Rohlíka. Hra byla známa hlavně koncem devadesátých let, ale před více než rokem, kdy se i na českém portálu Startovač.cz objevil projekt „Port hry Brány Skeldalu na smartphony a tablety“, se o ní začalo opět mluvit. Nyní se objevila nová hra, ta se dere na trh a první záběry opravdu nejsou tak špatné. Jsou zde i další dobré zprávy.

background-cs

Vy a dalších šest vašich společníků máte bránit vesnici chudých rolníků, za jejichž ochranu jste dostali v prvé řadě zaplaceno. Hra by měla být primárně navržena pro mobilní zařízení, ač počítače by se nakonec měly dočkat také. Záměr je tedy jasný, hráči, kteří zažili slavné dny Bran Skeldalu, se nyní dočkají pokračování a vylepšení „staré“ verze. I když mnoho funkcionalit zůstalo, jako například rozdělení své družiny či tahové souboje, grafika se přesunula o kus dále a nyní si budete moci vychutnat hru ještě více.

Níže naleznete video ze hry, bohužel mám i špatnou zprávu. Zatím nebylo ohlášeno oficiální vydání hry. Na druhou stranu se můžeme radovat, jelikož hra bude jak pro Android, tak i pro iOS. Tudíž už nezbývá nic jiného než čekat. Více informací a další novinky ke hře můžete nalézt na oficiálních stránkách hry – 7mages.net.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat