MotoGP 2015 je tady iOS, Android

MotoGP 2015 je tady [iOS, Android]
2015-03-30T09:35:20+02:00
• 30. 3. 2015

Po dlouhé zimě se všichni fanoušci silničních motocyklových závodů znovu dočkali. Sezóna MotoGP je tady. Jako každý rok vydala společnost Dorna aplikace, se kterou budete mít maximální přehled o dění v závodě, ale i po nich.

unnamed (3)_result

MotoGP Live Experience 2015 přináší oproti svému předchůdci spíše mírné změny. V nové aplikaci naleznete kompletní informace o právě konaném závodě včetně minulých a nadcházejících. Aplikace má na levé straně vysouvací lištu, jež obsahuje položky pro rychlé zobrazení seznamu všech Grand Prix, pak je zde položka týmů a jezdců, kde o nich naleznete všechny informace včetně osobních informací o těle závodníka (váha, výška). V menu taktéž nalezneme položku Media, kde jsou umístěny všechny oficiální zprávy ze světa MotoGP a aktuálních závodů. V této sekci jsou umístěny i fotky a videa, jež můžete zhlédnout pohodlně přímo v aplikaci.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result unnamed_result

Pokud si chcete závody vychutnávat s maximálním přehledem a mít motocykly neustále u sebe, nezbývá než vám aplikaci zcela jistě doporučit. Co vás však nepotěší, je cena, která se vyšplhala na 825 Kč.

logo-app MotoGP Live Experience 2015 Dorna Sports S.L. 27,36 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat