LeTV Super – další bezrámový telefon

LeTV Super – další bezrámový telefon
2015-03-25T16:30:37+02:00
• 25. 3. 2015

Jedním z nejnovějších trendů je u telefonů dosáhnout co nejmenšího rámečku kolem displeje. Tento trend je u mobilů pouze kvůli designu. Bohužel praktičnost tohoto trendu jde už trochu kolem. Stačí pouze upuštění z menší výšky, a když mobil spadne na displej, je ihned rozbitý.

Screenshot-2015-03-20-16.43.02

Ovšem před pár dny byl představen Subor S3 a do konce dubna by se se měl objevit na trhu další telefon s tímto „bezrámečkovým“ trendem. Ponese jméno Super a za jeho vývojem stojí firma čínská LeTV.

V těle zařízení by měl tepat osmijádrový procesor s taktem 2.2GHz, kterému by měla sekundovat 2GB operační paměť. Uživatelská paměť se zastavila na mírných 16 GB, kde nevíme, zda bude mít nové zařízení slot pro microSD kartu. Na přední straně bude 5.5″ displej s FullHD rozlišením vyroben z více nespecifikované technologie.

Screenshot-2015-03-20-16.43.27

Dále by měl telefon obsahovat 5MPx přední fotoaparát a hlavní 13MPx zadní fotoaparát. Smartphone by měl být dualSIM zařízení, což se od zařízení z Číny dá očekávat. Navíc by zařízení nemělo mít microUSV konektor, ale USB konektor typu C, který je nově zasazen i do nových Apple Macbooků či nového Chromebook Pixel.

43ab8d1cjw1eq8k71zrdkj21wg1200xi

Všichni doufáme, že se jedná o skutečný přístroj a že vám budeme moci přinést další informace o zařízení v blízké budoucnosti. Co si o tomto „bezrámečkovém“ trendu myslíte a líbí se vám nové zařízení od firmy LeTV?

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat