HP se rozešlo s Beats a spojilo síly s Bang & Olufsen

HP se rozešlo s Beats a spojilo síly s Bang & Olufsen
2015-03-30T11:15:21+02:00
• 30. 3. 2015
1

Když v loňském roce kalifornská společnost Apple oznámila odkoupení Beats Electronics, vedení Hewlett Packard reagovalo slovy, že i v nadcházejícím roce bude nadále používat značku Beats Audio u svých zařízení. Teď v roce 2015 je překvapivě všemu jinak. HP se najednou rozhodlo již dále nepoužívat technologii Beats, kterou nahradí zcela nový partner s dostatečně velkým množstvím zkušeností v oblasti audio.

hp-bang-olufsen-hero

Nová spolupráce byla uzavřena s dánskou firmou Bang & Olufsen, která dodává své vysoce kvalitní technologie například automobilkám Audi, Aston Martin, BMW, Mercedes Benz nebo do luxusních telefonů Vertu. Donedávna ještě HP používalo technologii Beats Audio u některých Android tabletů a stolních počítačů, což značilo vyobrazené logo Beats přímo na zařízení.

Zvuková technologie od Bang & Olufsen má postupně vyladit každý notebook, stolní počítač, tablet, příslušenství od HP tím způsobem, že bude vybaveno vlastním ovládacím audiopanelem a speciálním audiomodulem, který ochrání citlivé zvukové obvody od ostatních signálů na základní desce. První takové zařízení se objeví během letošního jara, kdy půjde o stolní počítač. Bližší informace o tabletech založených na nové technologii prozatím nejsou známy.

Zdroj:

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Stickler Stickleru

1. 4. 2015, 13:00

April :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat