Sharp rozšiřuje portfolio o Aquos Mini a Aquos K

Sharp rozšiřuje portfolio o Aquos Mini a Aquos K
2015-01-25T09:20:28+02:00
• 25. 1. 2015

S příchodem nového roku nezahálí společnost Sharp, která oficiálně odhalila dvě mobilní novinky. U modelu Aquos Mini SHV31 se opět setkáte s charakteristickými rámečky a prodlouženou bradou. Za to u druhého zařízení s názvem Aquos K byla oprášena véčková konstrukce. Tu ještě navíc ozvláštňuje dotykový trackpad pro pohodlnější ovládání. Jak už je zvykem, u nás nelze očekávat příchod ani jednoho telefonu.

Aquos Mini  (3) Aquos Mini  (1) Aquos Mini  (2)

První jmenovaný nabídne 4,5palcový IGZO displej s Full HD rozlišením (487 PPI), který ze tří stran obepínají velmi tenké rámečky. Jeho hardwarová část zahrnuje čtyřjádrový procesor Snapdragon 801 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 2,3 GHz, 2GB operační paměť RAM a 16GB úložiště rozšiřitelné o paměťovou microSD kartu. V kompaktním těle je ukryta 2 120mAh baterie zajišťující provoz až tři dny. Mezi specifikacemi nechybí odolnost vůči vodě, 13megapixelový fotoaparát, LTE technologie a systém Android ve verzi 4.4 KitKat.

Aquos K (3) Aquos K (2) Aquos K (1)

V prodeji se objeví ve čtyřech barevných provedení – azurová, bílá, černá, purpurová. Model Aquos K o sobě toho zatím moc neprozrazuje, ale tenkou konstrukci vyplňuje čtyřjádrový procesor s taktovací frekvencí 1,3 GHz, 1 410mAh baterie nebo 13megapixelový fotoaparát s automatickým HDR. Výbavu uzavírá trackpad, odolnost vůči vodě, podpora sítí 4. generace. K dispozici budou tři varianty v bílém, černém, červeném provedení za neupřesněnou cenu.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat