Fitbit oživuje řadu o náramek Charge HR a hodinky Surge

Fitbit oživuje řadu o náramek Charge HR a hodinky Surge
2015-01-12T07:30:41+02:00
• 12. 1. 2015

Přední výrobce chytrých náramků, společnost Fitbit přináší dvě novinky s názvem Charge HR a Fitbit Surge. Ty jsou opět určené pro sportovní uživatele hledající kvalitní náramek. Připojují se ke hromadě nositelných zařízení, které jste mohli poprvé vidět letos na veletrhu CES v Las Vegas od řady výrobců. Do oficiálního prodeje mají v brzké době zamířit v zámoří a krátce poté do zbytku světa.

Charge HR

Fitbit Charge HR je chytrý fitness náramek s technologií PurePulse, která opticky rozpoznává srdeční frekvenci uživatele. Nejen během tréninku si můžete na OLED displeji zobrazit celodenní statistiky spojené s kroky, vzdáleností, srdeční frekvencí, spálenými kaloriemi a časem. V režimu cvičení najdete v reálném čase statistiky či detailní přehledy. Dále náramek dokáže monitorovat váš spánek. Funkce Caller ID informuje o příchozích hovorech, kdy zobrazuje jméno nebo telefonní číslo. Samozřejmostí je odolnost vůči vodě a pevně spojení zajišťuje kovová spona.

Surge

Druhá novinka, Fitbit Surge, má veškeré funkce z Charge HR a ke všemu má navíc například vestavené GPS, možnost ovládání hudby, změny vzhledu ciferníku hodin. Dovnitř bylo vtěsnáno celkem šest senzorů – tříosý akcelerometr, tříosý gyroskop, digitální kompas, optický senzor srdečního tepu, výškoměr a nakonec senzor okolního osvětlení. Všechny informace zobrazíte na podsvíceném LCD displeji, přičemž výrobce udává vynikající výdrž až sedm dní při jediném nabití. Tento chytrý náramek a hodinky v jednom pořídíte za 249,95 dolarů (tj. cca 5 887 Kč bez DPH) v černé, modré, oranžové barvě. O 100 dolarů (tj. cca 3 532 Kč bez DPH) levněji vychází Charge HR v černé, fialové, modré, oranžové barvě.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat