Zahrajte si legendární hru lodě

Zahrajte si legendární hru lodě
2014-12-05T10:15:31+02:00
• 5. 12. 2014

Pokud jste někdy v dětství hráli legednární hru lodě a občas byste si ji zahráli znovu, mám pro vás tip, jak si hru zahrát v moderním elektronickém kabátu.

1360208077_naval-clash-admiral-edition

Hra lodě v originálním názvu Naval Clash Admiral Edition vás zabaví na dlouhé hodiny, poněvadž nabízí vše, co byste očekávali. Vašimi úkoly ve hře je umístění různých typů lodí na mapu, lodě zabírají určitý počet kostek, které zaplní. Po rozmístění vás čeká souboj proti soupeři, jehož typ si vyberete vy, na výběr máte hru proti vašemu telefonu nebo přes bluetooth proti kamarádovi. Na další obrazovce se již nacházíte v bojišti, které je vyobrazeno mapou. Poté vaše hra začne tím, že musíte hádat pozice lodí soupeře, pokud se trefíte do správného místa, jeden blok lodě bude zničen. Takto pokračuje celá hra, dokud nejsou zničeny všechny lodě. Naval Clash Admiral Edition je k dispozici pro Android za cenu cca 28 Kč.

unnamed (11)_result unnamed (10)_result unnamed (7)_result unnamed (6)_result unnamed (5)_result unnamed (4)_result unnamed (3)_result unnamed (2)_result unnamed (1)_result

logo-app Naval Clash Admiral Edition Northern Captain 1,29 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat