Fotografie Meizu MX4 s Ubuntu Touch

Fotografie Meizu MX4 s Ubuntu Touch
2014-12-05T08:40:08+02:00
• 5. 12. 2014

Prozatím je na trhu pár operačních systémů, které jsou využívány většinou uživatelů. Dále je tu pak změť systémů od menších firem či systémů přímo na zakázku. Jak jsme vás již párkrát informovali, vývojáři Ubuntu se pustili do boje s ostatními, vyvíjí svůj vlastní operační systém, jenž nese název Ubuntu Touch. Nyní se k radosti mnoha uživatelů, kteří tento systém už nějakou dobu testují, vynořily fotografie zařízení Meizu MX4 s právě chystaným systémem Ubuntu Touch.

gsmarena_002 (1)

Poslední dobou se ovšem zprávy o novém systému a jeho vydání, objevují častěji a častěji, čili se může zdát, že se už brzy dočkáme novinky. Nyní ovšem k faktům. Ubuntu Touch je na snímku ukázané na již známém zařízení, což by mohlo vést mnohé uživatele k myšleno dobré funkčnosti. Bohužel po všech předchozích zprávách si zatím asi nikdo nedovolí tvrdit s určitostí, kdy nebo jak bude systém uveden na trh.

Prakticky ho do dnešního dne mohlo testovat poměrně dost uživatelů, kteří se nějakým způsobem zainteresovali do komunity okolo Ubuntu Touch. Nicméně mnoho zdrojů tvrdí, že systém už míří do konečně fáze svého vývoje a to je opravdu dobrá zpráva. Navíc nepřímo bylo i potvrzeno, že systém by mohl být vypuštěn začátkem příštího roku. Čemuž tedy i napovídá implementace systému do více než pár zařízení. Nakonec zbývá už jen otázka, zda se dlouhý vývoj vyplatí a bude moci Ubuntu Touch konkurovat dosavadním lídrům na trhu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat