LG G Watch 2 se zřejmě objeví na veletrhu IFA

LG G Watch 2 se zřejmě objeví na veletrhu IFA
2014-08-18T13:39:57+02:00
• 18. 8. 2014

Již v září se bude konat veletrh IFA, kde bude představeno několik smartphonů, tabletů a jiných zařízení. Měli bychom se dočkat i nových hodinek, a to konkrétně od LG. Ačkoliv současné LG G Watch se prodávají krátce, byť jen na vybraných trzích, máme očekávat uvedení druhé generace.

LG-G-Watch-2

S touto informací přichází The Korea Times. Jejich zdroj uvádí, že další generace chytrých hodinek bude spíše vylepšenou verzí LG G Watch. Výrobce se soustředil na největší problémy a k jejich vyřešení zapojil celkem tři divize – LG Display, LG Innotek a LG Chem. Poslední zmiňovaná divize má na starost vylepšení baterie, aby bylo možné dosáhnout lepších výsledků než u současné verze. Možná se tak dočkáme dvoudenní výdrže na jedno nabití.

K tomu by měla ještě napomoci divize LG Display, která by měla dodat displej s technologií OLED. Mělo by se tak dosáhnout nižší spotřeby, než je tomu u současného IPS panelu. Co se týče dalších specifikací, nemělo by se odehrát příliš mnoho změn. Stále by měl například zajišťovat výkon Snapdragon 400 od Qualcommu.

Navíc LG zřejmě spolupracuje s výrobci tradičních hodinek, aby přiblížil design konzervativnějšímu vzhledu. Hodinky LG G Watch 2 by se měly objevit na veletrhu IFA, přičemž prodej by mohl odstartovat ještě před Vánocemi. Nepředpokládá se, že by došlo k rozšíření dostupnosti.

Zdroj: koreatimes.co.kr

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat